طرز تهیه آش آلو و عدس

آش آلو و عدس غذای محلی معروف استان قم است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید. مواد لازم برای آش آلو و عدس عدس دو پیمانه لپه یک پیمانه گوشت چرخ کرده 150 گرم سبزی آش 300 گرم سیب زمینی و هویج نگینی شده از هر کدام یک عدد پیاز خلالی سرخ شده یک عدد […]

نوشته طرز تهیه آش آلو و عدس اولین بار در تاپ ناز پدیدار شد.

آش آلو و عدس

آش آلو و عدس غذای محلی معروف استان قم است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید.

مواد لازم برای آش آلو و عدس

عدس دو پیمانه
لپه یک پیمانه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
سبزی آش ۳۰۰ گرم
سیب زمینی و هویج نگینی شده از هر کدام یک عدد
پیاز خلالی سرخ شده یک عدد
زردچوبه، نمک و فلفل و آب به میزان لازم
برنج نصف پیمانه
روغن سه قاشق غذاخوری
آلو سیاه پنج عدد
آش آلو و عدس

طرز تهیه آش آلو و عدس

ابتدا در قابلمه ای مناسب آب ریخته سپس پیاز، سبزی، هویج، عدس، لپه و برنج را اضافه کرده و زردچوبه نمک و فلفل بزنید. وقتی به جوش آمد کوفته ریزه ها را اضافه کرده سپس سیب زمینی و آلوها را اضافه نمایید و با حرارت ملایم بگذارید بپزد. وقتی آش جا افتاد آن را سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد آش آلو و عدس

آش آلو و عدس جزو غذای محلی – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
آش آلو و عدس را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد . آش آلو و عدس

آش آلو و عدس

آش آلو و عدس ، طرز تهیه آش آلو و عدس

نوشته طرز تهیه آش آلو و عدس اولین بار در تاپ ناز پدیدار شد.